MREŽNE USLUGE

Planiranje

Naš stručni tim će Vam pomoći stvoriti izvediv mrežni plan osmišljen kako bi odgovarao vašim specifičnim individualnim potrebama, kako bi vam uštedjeli dragocjeno vrijeme i pomoglii da se izbjegne bilo kakve potencijalne skupe pogreške.

Nudimo Vam istraživanje terena, potpuno mapiranje postojeće infrastructure kabela i podsustava, kao i savjete i smjernice o najnovijoj tehnologiji, uz uslugom održavanja u budućnosti.

 

Upravljanje projektima

Delta Usluge pobrinut će se da Vaš posao ne ispašta tijekom procesa implementacije naših usluga. Naši voditelji projekta su obučeni pripremiti detaljan plan projekta, kako bi vam omogućili nesmetan rad tijekom cijelog procesa te služenje vlastitih klijente bez teškoća. U cilju kontrole troškova i poštovanja postavljenih rokova, naš tim će usko surađivati s vama, stvarajući najbolje moguće okruženje za promjene.

 

Naš je cilj da se minimiziraju i eliminiraju potencijalni rizici te izazovi s kojima se tvrtke suočavaju prilikom upravljanja promjenama, što zauzvrat omogužava da Vi i Vaše poslovanje dobiva isključivo benefite od naših usluga u svakom trenutku.

 

Postavljanje

S Delta Uslugama, možete biti sigurni da posjedujete apsolutnu podršku za najbrže moguće umreživanje, dok je sveukupni rad provedem pod međunarodnim standardima kvalitete. Usluge postavljanja mreže uključuju sveukupnu opskrbu, montažu i ispitivanje svih mrežnih kabela, aktivnih hardvera i alata za upravljanje. Sve instalacije provode se uz certificirana jamstva. U skladu s našom politikom upravljanja kvalitetom, tijekom cijelog procesa - prije, za vrijeme i nakon instalacije – provodimo redovite testove i kontrolu.

 

Nadogradnja i proširenje

Ukoliko vam je potrebno ažuriranje postojećih mreža, Delta Usluge osiguravaju značajan napredak na mrežnim brzinama koji će vam pomoći smanjiti čekanje, greške i gubitak službe. Prilagođavajući projekt Vašim potrebama, naš stručni tim će osmisliti najučinkovitiji i najekonomičniji plan širenja kroz pomne analize postojećeg sustava, rješavajuži izazove poput uskih grla u mrežnoj komunikaciji.

Tijekom procesa nadogradnje, naš tim će se pobrinuti da ste u mogućnosti primiti nove korisnike ili dodatne objekte bez gubitka usluge.

 

Bežična mreža – wireless networking

Delta Usluge je posvećena slijediti najnovije trendove u tehnologiji, čime Vam osiguravamo provedbu najboljih praksi. Bežično umrežavanje ima brojne prednosti kao što su:

  • Ne ostavlja fizičke promjene na postojećim objekatima,
  • Ušteda vremena s bežičnim instalacijama,
  • Sposobnost da povezivanja fizički odvojenih i udaljenih prostora,
  • Omogućava lakše veze korisnicima mobilnih prijenosnih računala i tableta,
  • Ukoliko posjedujete postojeće fiksnu mrežnu infrastrukturu, bežično umrežavanje može se dodati izravno, omogućujući Vam korist od učinkovitog ekonomičnog mrežnog proširenja.

Delta Usluge trenutno nudi bežičnu mrežu pri brzini od 300 Mbps, uz namjeru razvitka, donoseći Vam brže mreže brzine na redovnoj osnovi. Naša prilagodljiva usluga uključuje detaljnu analizu Vaše postojeće infrastrukture, što omogućava našem timu da Vas savjetuje o svim vrstama i gustoćama provedbe, uključujući i konukacijsku povezanost s udaljenim lokacijama. Uz vodeća znanja i vještinje, naš tim stručnjaka će sistemtski kreirati ponudu specijaliziranu za Vaše potrebe.

 

Virtualne privatne mreže

Delta Usluge mogu Vam pomoći u snižavanju telekomunikacijskih troškova između fizički udaljenih poslovnica, prema klijentima ili korisnicima, omogućavajući Vam komunikaciju diljem svijeta putem standardnih Internet veza.

Naše mreže su osigurane vrhunskom zaštitom, te su Vam u mogućnosti ponuditi potpunu kontrolu nad sveukupnom komunikacijom.

 

Ethernet / IP rješenje

Cjelokupan asortiman usluga koje nudimo je potpuno prilagodljiv Vašim individualnim potrebama. Naši stručnjaci će usko surađivati s Vama kako bi stvoriti najpristupačniji, ali i najučinkovitiji program kreiran posebno za Vaše potrebe. Delta Usluge je u mogućnosti da Vam pružiti visoko kvalitetnu Internet ili Intranet vezu. Naša ponuda ima reputaciju u svijetu, što potvrđuje I naša baza klijenata koja uključuje: Al Ahli Bank , Binladen Group , Aramco , Airport Riyadh , Saudi Airlines , Jeddah Networks , al maaden Group ,  I mnogi drugih renomiranih firme   . Nudimo Vam:

 

Jedinstveni sveobuhvatni proizvod

Delta Usluge osigurava Vam radio jedinicu, koja dolazi s ugrađenim routerom koji Vas povezuje izravno na internet. Druga mogućnost je ponuditi Vam zatvorenu jedinicu s ugrađenim routerom koji se može instalirati na Vašim prostorima kako bi se omogućila snažnija funkcionalnost. Naš tim vjeruje kako granice ne postoje, stoga Vam nastojimo ponuditi najbolje moguće prilagodljivo rješenje.

 

Propusnost

Delta Usluge je u mogućnosti pružiti bilo koju kombinaciju asimetričnih propusnosti u rasponu od 64 kbit/s do 1 Gbit/s. Ograničenje propusnosti upravlja se u našem operacijskom centru, a izvodi se na lokaciji prilikom instalacije. Bilo kakva potencijalna nadogradnja ili smanjivanje kategorije moguća je u bilo kojem trenutku te može biti obavljana na daljinu. Također Vam omogućujemo pratnju Vašeg korištenja propusnosti pristupom našem osiguranom serveru. Informacije se ažuriraju svakih 5 minuta, donoseći Vam redoviti uvid u Vašu potrošnju.

 

Dodatne značajke

  • DHCP poslužitelj - lakše upravljanje IP postavki PC-a,
  • NAT - omogućuje LAN osobnim računalima dijeljenje internet IP adrese, optimizira korištenje vrijednih resursa, poboljšava sigurnost LAN-a,
  • Sekundarna IP adresa - Ethernet priključak može biti konfiguriran s nekoliko IP adresa i subnet maski, koje, među ostalim prednostima, mogu omogućiti Internet preuzimanje podataka preko satelita.
  • IP filtriranja - omogućava Vam da ograničite IP pakete na temelju IP adrese i korištenja. U slučaju da firewall nije instaliran između uređaja i LAN-a, IP filtriranje će omogućiti Delta Usluge da poboljša sigurnost Vašeg LAN-a blokirajući dio internetskog prometa. 

 

 

Zahtjevi potencijalnom klijentu

 

• Utičnica sa uzemljenjem

 

• UPS napoj za povezivanje uređaja napajanja

 

• Pravilno uzemljenje

• Operativni prigušivači/štitni

Contact Us

deltausluge d.o.o.

Ćire Truhelke 19, 10000 Zagreb, Croatia

Tel. +385 1 38 98 021
Mob. +385 95 34 48 980
Mob. +385 99 44 48 800

 

Mail. info@deltausluge.com
Web. www.deltausluge.com

Subscribe for newsletter

Prijavite se za newsletter

JoomShaper