O NAMA

Delta usluge d.o.o. osnovane su 2007. kao zajednički pothvat koji povezuje stručna znanja i vještine iz Hrvatske i inozemstva, stvarajući jedinstven tim stručnjaka sa širokim međunarodnim iskustvom. Iako ima sjedište u Zagrebu, Hrvatskoj, tvrtka također posjeduje poslovnice diljem zemlje u Kraljevini Saudijskoj Arabiji i, Egiptu, Bahreinu i  Libanonu. Kruna našeg dosadašnjeg poslovanja je implementacija „Last mile solution“ projekta u Kraljevini Saudijskoj Arabiji. Vjerujemo u iznimnu kvalitetu našeg dosadašnjih projekata i posvećeni smo daljnjem širenju na tržištu. 

Naš stručni tim svakodnevno radi na novim načinima poboljšanja kvalitete i proširenju portfelja proizvoda i usluga u ponudi. Brzinu prijenosa podataka smatramo veoma važnom u današnjem poslovnom okruženju i uvijek tražimo načine da je unaprijedimo. Pružamo stabilnu i najbržu Internet i intranet vezu u regiji i stekli smo povjerenje međunarodnih klijenata. 

Delta usluge d.o.o. imaju cilj zadovoljiti rastuću potražnju tržišta za učinkovitim komunikacijskim rješenjima. Nudimo usluge koja obuhvaća specifične potrebne i zahtjeve naših klijenata, prilagođavajući naše poslovanje svakom individualnom kupca. Ponosimo se profesionalnim pristupom klijentima i pažnjom koju im posvećujemo.

Nudimo Vam inovativne ideje za poboljšanje postojećih infrastruktura, te rješavanje komunikacijskih poteškoća čime Vam pomažemo poboljšati poslovanje. U ponudi imamo i širok raspon proizvoda i usluga koji najčešće obuhvaćaju: implementaciju i opremu za video nadzor, GPS rješenja za praćenje, kontrolore, video poslužitelje, samostalne snmače i IP snimače na računalnoj osnovi, usmjerivače zajednice, te razna bežična rješenja, bežične kartice, bežične antene i usluge prijenosa Bulk SMS. 

 Neki od naših važnijih klijenata su: Saudijska Nacionalna garda, Saudijska granična policija, Alahli bank (treća najveća banka svijeta), Riyadh bank, Alrajhi bank, multinacionalna građevinski konglomerat Bin Laden Group, Armaco, Orascom, King Abdulaziz University, Almabani, Riyad zračna luka, Ridan Restorani

 

Misija

Naša misija je:

Pronaći nove načine za poboljšanje poslovanja i podizanje zadovoljstva klijenata.

Otkloniti prepreke - napraviti nemoguće mogućim i približiti budućnost svojim klijentima

Biti lider u znanju i iskustvu, s redovitim radom i edukacijom koja prati najnovije trendove.

 

 

Vizija

Kao lider u području, Delta usluge imaju odgovornost izgraditi povjerenje kroz pomoć u unapređivanju Vašeg poslovanja, te pružiti Vam  najnovija tehnološka znanja i rješenja kako bismo stvorili snažna partnerstva. 

  

Temeljne vrijednosti

Zadovoljstvo klijenata – mi u Delta uslugama vjerujemo da je klijent kralj. Naši klijenti uživaju visoko individualiziranu skrb od trenutka kada izraze interes za naš proizvod ili usluge, a to se nastavlja i zaključivanja i izvršavanja posla- sve dok je bilo kakva naša asistencija potrebna.

Fleksibilnost - svaki posao ima različite potrebe, a mi u Delta uslugama smatramo važnim zadovoljiti Vaše pojedinačne zahtjeve. Naš tim je ovdje da Vam pomogne razviti najučinkovitija rješenja uz maksimalni omjer dobivenog u odnosu na uloženo. Kao tvrtka nastojimo inovirati u svemu što radimo, a to nam daje slobodu da se prilagodimo s većom lakoćom i uspjehom potrebama svakog kupca.

Stabilnost - Delta usluge Vam pružaju visoku stopu sigurnosti sustava i nude Vam najbrži i najstabilniji internet te rješenja privatnih telekomunikacijskih mreža. Sve usluge uključuju i post-prodajne usluge, konzultacije i brze savjete našeg stručnog tima koji Vam stoji na raspolaganju 7 dana u tjednu kako bismo osigurali maksimalnu sigurnost i stabilnost za naše klijente.

Integritet - Delta usluge preuzimaju punu odgovornost za svoje postupke, a djeluju pod najvišim etičkim i moralnim normama, održavajući visoku razinu integriteta i pravovremenu isporuku po najvišim standardima struke.

Contact Us

deltausluge d.o.o.

Ćire Truhelke 19, 10000 Zagreb, Croatia

Tel. +385 1 38 98 021
Mob. +385 95 34 48 980
Mob. +385 99 44 48 800

 

Mail. info@deltausluge.com
Web. www.deltausluge.com

Subscribe for newsletter

Prijavite se za newsletter

JoomShaper